sâmbătă, 18 iunie 2016

Oportunitati Ieftine de cazare in ranca

Ranca este o statiune din Gorj care se dezvolta pe zi ce trece, iar pe durata iernii atrage un numar foarte mare de vizitatori, intrucat conditiile pentru acestia se imbunatatesc treptat. Exista numeroase locuri de cazare pentru toata lumea, insa cele mai grozave pensiuni si hoteluri sunt rezervate in scurt timp, motiv pentru care cei care isi doresc petrecerea vacantei in aceasta statiune trebuie sa se grabeasca sau sa se reorienteze.


Graba strica treaba, astfel ca nu este placut sa rezervi o camera cu cateva luni inainte, pentru ca mai apoi sa intervina o problema, sa nu mai poti merge si eventual sa nu mai poti recupera nici banii platiti. Insa turistii au la indemana o solutie foarte atractiva: regimul hotelier. Apartamente, garsoniere, case, cabane, vile, toate acestea pot fi inchiriate in regim hotelier, pe o perioada scurta de timp, la preturi mult mai avantajoase decat camerele de hotel.


Avantaje regim hotelier

Cu toate acestea, de ce este regimul hotelier atat de popular? Pe langa economiile garantate de costurile scazute, regimul hotelier ofera oaspetilor sai o suprafata mult mai mare decat o simpla camera de hotel, conditii cel putin la fel de bune si dotari importante precum baie proprie, bucatarie ce poate fi folosita la orice ora, nu ca in cazul pensiunilor, internet wireless si eventual masina de spalat sau aer conditionat.

In plus, toate dotarile sunt incluse in pret, astfel ca nu implica taxe extra. De asemenea, pretul este negociabil in functie de numarul de nopti rezervate, iar cu cat creste numarul oaspetilor, cu atat pretul scade, intrucat acesta se imparte in mod egal. In plus, un apartament cu 4 camere are o suprafata de peste 100 de metri patrati, iar acesta poate adaposti cu usurinta 8 persoane, in timp ce in cazul hotelului acestea ar fi trebuit cazate in camere alaturate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu