marți, 28 iunie 2016

Despre serviciile de rent a car

Serviciile de rent a car with driver sunt tot mai des intalnite in ziua de azi, intrucat un numar ridicat de oameni de afaceri si nu numai, isi doresc sa nu mai calatoreasca intr-un oras strain cu autoturismul personal, pentru a avea grija acestuia, ci prefera sa inchirieze unul. Ulterior s-a constatat ca este nevoie ca autoturismele inchiriate sa vina la pachet si cu un sofer, motiv pentru care companiile specializate s-au adaptat, iar acum clientii pot opta pentru serviciul rent car with driver.

Rent car with driver

Poti calatori in toata tara intr-un autoturism nou, ales dupa preferinte si necesitati, alaturi de soferul personal, ce poate vorbi si cateva limbi straine. In functie de numarul de ore sau zile necesar calatoriei, se poate opta pentru 2 soferi, pentru a face economii importante de timp, iar datorita numarului nelimitat de km, clientii pot ajunge in orice colt al tarii isi doresc.

Vezi ce e mai bun din tara

Poti vizita marile orase si atractiile acestora, descoperi cultura unica si admira peisaje de vis. Iti alcatuiesti propriul itinerariu dupa bunul plac si nu trebuie decat sa il prezenti soferului, care se va conforma.

Orar personalizat

Fie ca te afli in vacanta, fie trebuie sa ajungi la mai multe intalniri de afaceri, este suficient sa comunici soferului ora si locul intalnirii. In cazul in care calatoresti intr-un oras strain pe care doresti sa il vizitezi, insa nu stii care sunt marile atractii, recomandarile le poate face chiar soferul, acesta capatand rolul de ghid.

Mai multe de descoperit


Datorita serviciului de rent car with driver, clientii pot ajunge in orice punct al tarii, fie ca isi doresc sa se racoreasca in arsita verii la mare, isi doresc sa respire aerul curat de munte sau sa se relaxeze la o terasa din centrul vechi al capitalei, orice destinatie devine acum mai aproape.

Un comentariu:

  1. Aceste servicii de inchirieri auto mi se par extrem de utile si accesibile. Eu optez intotdeauna pentru masini de lux cand apelez la companiile de inchirieri auto Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere