miercuri, 29 iunie 2016

Colantare vs Vopsire - avantaje si dezavantaje

Cu siguranta ca cei mai multi dintre soferi isi doresc sa conduca un autoturism care sa se remarce in trafic prin aspectul unic, insa putini sunt cei care isi permit sa puna in practica orice idee avuta, din cauza costurilor ridicate. In schimb, o solutie o reprezinta firmele de colantari auto profesionale, pentru care opteaza tot mai multi clienti, intrucat acestea le permit abordarea unor idei la preturi mult mai accesibile. De regula, tariful pentru colantarea integrala a unui autoturism este de pana la 5 ori mai ieftin decat vopsirea acestuia, motiv pentru care aceasta procedura este foarte populara.

Colantari auto profesionale

De asemenea, la aceste ateliere de colantari auto profesionale apeleaza si firmele de taxi pentru echiparea autoturismelor, dar si companiile care detin o flota de masini pentru ca acestea sa fie marcate cu insemnele firmei si de a se face cat mai vizibile in traficul aglomerat al oraselor, atat de catre ceilalti soferi, cat si de pietoni.

Care este procedura?

Fiecare element al autoturismului este foliat, evitandu-se orice imbinare, totul pentru un aspect ireprosabil. Colantarea este o procedura comuna si datorita faptului ca permite modificarea cu usurinta a nuantei unui autoturism, totusi fara ca vopseaua originala sa fie afectata, iar clientii au la alegere cateva zeci de culori lucioase, mate, transparente sau pot sa isi imprime orice imagine isi doresc.

Colantare vs. Vopsire


Pe langa marele avantaj din punct de vedere financiar, colantarea se face in doar cateva ore, in timp ce vopsirea implica cateva zile si este o procedura mai solicitanta. Autocolantul utilizat poate avea diferite grosimi si are un rol protector asupra vopselei, iar in cazul un element este zgaraiat, este suficient ca respectivul element sa fie refoliat in scurt timp. Cu alte cuvinte, cu costuri minime si economii de timp, clientii pot beneficia de o lucrare de calitate, prin care autoturismul personal sa devina unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu