joi, 4 mai 2017

GPS tracker-ul folosit din ce in ce mai des

Un GPS tracker poate fi o adevarata necesitate in ziua de azi pentru protejarea celor dragi, dar si a bunurilor precum autoturismele sau motocicletele. Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit si accesibile, in ziua de azi, la preturi bune, motiv pentru care oricine isi va permite sa aduca un plus de securitate.

Diferite functii

In cazul unui asemenea gadget pentru masina se poate urmari si localiza la nivel global, fie o persoana asupra careia se afla dispozitivul. De asemenea, poate fi emisa si o atentionare de fiecare data cand este depasita o anumita viteza stabilita in prealabil, dar si atunci cand este depasit un perimetru prestabilit. Mai mult de atat, exista si un microfon incorporat cu ajutorul caruia se pot asculta conversatiile, aspect foarte folositor in toate momentele importante.


Usor de folosit

Pentru a folosi un GPS tracker trebuie inserata o cartela SIM obisnuita, urmand ca la cateva secunde mai tarziu sa fie aprins un bec led care sa marcheze obtinerea semnalului, urmand ca mai apoi sa fie nevoie de trimiterea unui SMS. Ulterior, pentru a afla locatia este de ajuns ca numarul de telefon al respectivei cartele sa fie apelat, totul fiind foarte usor de folosit. Capacitatea bateriei variaza de la un dispozitiv la altul, insa de fiecare data este trimis automat un mesaj de atentionare de informare in acest sens.

Unde gasesc?


Astfel de dispozitive sunt accesibile in diferite magazine, insa este mult mai simplu sa se apeleze direct la iUni, unde gama este diversificata, pentru toate nevoile si pentru toate bugetele. Este foarte simplu sa se plaseze o comanda direct pe site, unde se acorda transport gratuit prin curier atunci cand produsele sunt in valoare de peste 499 de lei. In acelasi timp, toate dispozitivele pot fi testate in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu