luni, 22 mai 2017

Folie care imita sablarea folosita in amenajarea birourilor

Solutiile pentru amenajarea spatiilor de birouri sunt nenumarate, iar totul tine de preferinte sau necesitati. In schimb, in ultimii ani a devenit tot mai populara folia imitatie sablare disponibila si la Colantari Design, intrucat aceasta este o varianta accesibila din punct de vedere financiar, ce poate fi personalizata pentru gusturile oricarui client si care se poate adapta nu numai pentru birou, ci si pentru centre comerciale, mici afaceri sau chiar si pentru propria locuinta.

Variante

Clientii au la dispozitie mai multe variante de folie imitatie sablare care sa fie aplicata pe elementele din sticla, cea mai populara fiind varianta simpla, insa nu trebuie omise nici dungile ce pot fi adaptate cerintelor. In plus, aceasta este ocazia potrivita de a adauga un logo, o sigla, fie diferite mesaje, pentru personalizarea mediului, fie se poate imprima si o fotografie pe folie. Cu alte cuvinte, pe aceasta cale orice spatiu devine unul mai intim si mai atragator.

Diferite avantaje

In primul rand, aceasta este o modalitate accesibila pentru toate buzunarele si a carei efecte sunt reversibile, astfel incat se poate reveni oricand la forma initiala. De asemenea, in cazul unui accident, cioburile nu vor fi imprastiate in incapere, ci sunt mentinute pe loc cu ajutorul foliei. Orice birou compartimentat cu pereti de sticla poate deveni mai atragator, fiind mai simplu de separat spatiul, insa clientii se bucura si de nenumarate posibilitati de personalizare. Intimitatea este importanta la locul de munca si e asigurata de acest tip de folie, insa totusi nu este obturata trecerea luminii naturale.


Mai mult, aceasta ofera posibilitatea de a masca diferite defecte sau parti inestetice ale sticlei, in timp ce geamurile capata un aspect mult mai elegant. Nu in ultimul rand, procedura este foarte simplu de pus in aplicare, iar in cazul in care se doreste indepartarea acesteia, nu vor fi lasate urme de adeziv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu