vineri, 16 septembrie 2016

Unde Alegem Cazarea in Cluj Napoca?

Cluj Napoca reprezinta unul dintre cele mai dezvoltate orase ale tarii, care atrage anual mii de turisti romani si straini si care propune suficiente locuri de vizitat si activitati de efectuat pe intreaga sa suprafata, dar si in imprejurimi. In plus, exista locuri de cazare pentru toata lumea, atat in pensiuni, cat si in hoteluri ce ofera conditii diferite pentru toate buzunarele. Astfel, cei care cauta cazare in Cluj Napoca se pot orienta dupa hotelurile centrale daca isi doresc sa fie cat mai aproape de cele mai multe activitati, insa daca preturile prea ridicate nu sunt accesibile, in cartierele invecinate sunt disponibile alte unitati de cazare la tarife mai bune.

Regim hotelierIn schimb, o alta posibilitate grozava de a te caza este apelarea la regimul hotelier, solutie pentru care opteaza un numar tot mai mare de persoane. Pe aceasta cale ai mana libera sa iti alegi un apartament pe gustul tau, cu un anumit numar de camere, in functie de numarul de persoane alaturi de care doresti sa te cazezi, dar si in zona din oras care iti convine. Avantajul? Preturi mai mici cu cel putin 40% decat la un hotel care ofera aceleasi conditii.

Conditii grozave
In primul rand te poti bucura de mai mult spatiu decat la hotel, intrucat camerele acestora nu depasesc 10-15 metri patrati in cele mai bune cazuri, pe cand un apartament inchiriat in regim hotelier, se lauda cu o suprafata de cel putin 25-30 de metri patrati. Mai mult, un alt avantaj important este bucataria proprie care permite oaspetilor sa apeleze la ea ori de cate ori isi doresc sa serveasca masa, evitand astfel restaurantele. Nu lipseste internetul wireless, aerul conditionat, masina de spalat, televizorul LED, astfel ca oricine cauta cazare in Cluj Napoca se poate bucura de cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu