joi, 1 septembrie 2016

Cum alegem fotograful de botez potrivit?

Fotografiile de la botez vor fi o amintire de nepretuit si care iti vor ramane pe viata, indiferent de modul in care alegi sa le pastrezi, pe un CD, stick sau intr-un album foto. Majoritatea clientilor imediat ce le primesc, le posteaza pe Facebook si acest lucru poate reprezenta unul dintre motivele pentru care isi doresc ca pozele lor sa fie unice. Sa alegi un fotograf de botez care sa captureze cele mai frumoase momente este o decizie importanta de luat si este necesar sa il gasesti pe cel care poate sa iti inteleaga viziunea si eventual sa se documenteze asupra ei pentru a veni cu cat mai multe idei.

Cauta pe retelele de socializare

Daca ti-au placut cumva pozele pe care o prietena de-a ta le-a postat pe retelele de socializare, atunci
nu mai sta pe ganduri si trimite-i un mesaj pentru a o intreba cine i le-a facut. In plus, nu uita te interesezi si de pret, dar si daca iti recomanda fotograful. In cazul in care stii alte persoane care au organizat un botez, nu strica sa le ceri numele artistului pentru a-i verifica mai tarziu imaginile realizate pe site-uri de socializare. O alta idee este sa cauti grupuri pe Facebook care sa aiba ca scop, printre altele, gasirea unui fotograf de botez potrivit.

Gaseste stilul de fotografie care iti place

Fa-ti temele si petrece ceva timp navigand pe o varietate de blog-uri cu astfel de evenimente pentru a obtine un stilul de fotografie care iti place. Poate ca e luminos si cu o multime de culori saturate sau poate preferi un look mai vintage cu tonuri mai pale si mai naturale. Odata ce ai adunat mai multi fotografi si stii deja ce iti doresti, incepe sa ii selectezi pe cei mai potriviti, iar eventual poti sa ii pui intr-o ordine pentru a sti pe cine contactezi primul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu