miercuri, 1 februarie 2017

Daca te-ai gandit sa achizitionezi un bilet de avion catre Canada, e bine sa il iei din timp

Canada este una dintre destinatiile cele mai indepartate pentru care romanii opteaza atunci cand isi doresc sa aiba parte de o vacanta unica. In ciuda faptului ca un bilet avion Canada poate fi destul de costisitor si implica zboruri cu escala lungi, aceasta tara isi va rasplati vizitatorii la fiecare pas, avand parte de numeroase orase pline de istorie, cultura si locuri de vazut.

Ottawa

Capitala Ottawa este unul dintre principalele locuri de unde se poate incepe explorarea tarii si unde se poate simti din plin cultura canadiana. Muzee, galerii de arta, restaurante pentru toate gusturile, dar si parcuri, gradini botanice pentru iubitorii de activitati in aer liber, Ottawa le are pe toate, insa nu trebuie ratate nici lacurile naturale, care in timpul iernii ingheata si se transforma in adevarate patinoare.



Vancouver

Acesta este un alt loc grozav care le are pe toate, incepand de la viata de noapte intensa, la cele mai bune conditii pentru practicarea sporturilor de iarna, iar iubitorii vietii salbatice se pot aventura in paduri, Vancouver fiind un loc care nu trebuie sa lipseasca de pe itinerariul nici unui vizitatori.




Casacada Niagara

Cascada reprezinta poate, una dintre cele mai faimoase atractii din toata lumea, iar cea mai mare parte a sa este amplasata in Statele Unite, insa totul incepe din Canada, iar vizitatorii trebuie sa afle pe teritoriul canadian pentru a o admira. In plus, in apropiere se afla un pod care leaga cele doua tari, oricine putand sa treaca dintr-o parte in alta fara probleme.

Montreal

Un bilet avion Canada poate sa duca si catre Montreal, un alt oras faimos al tarii care se remarca prin faptul ca ofera oaspetilor sai vederi impresionante de pe un deal asupra imprejurimilor. Cu alte cuvinte, muntele vegheaza orasul de sus, insa la randul sau este urmarit de cladirile inalte si moderne, alaturi de zgaraie nori, restaurante, monumente, muzee sau galerii de arta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu